lørdag, august 20, 2005

Retur

Vi gjør det igjen! Jepp, T og jeg kom frem til at vi måtte gjenta den finske suksessreisen og førstkommende torsdag tropper vi opp hos Finnair noch einmal for en langweekend. Men hvorfor? For det første, igjen gi-bort pris på billettene. Billigere å reise til Helsinki enn eksempelvis Trondheim. I tillegg får vi se det finske skandalelaget Alliansi fra forrige reise spille mot Bergens kriselaget Brann. UEFA-cup og lukten av Europa på den svært lite glamorøse stadionen i forstadshelvetet Vaanta. Men ikke nok med det, den finske kunstneren var yrkestypisk nok lunken til internasjonal shipping av sitt verk, så nå kan jeg troppe opp personlig for å gjennomføre transaksjonen. Til sist blir det ikke feil med nok en runde i Helsinkis tilforlatelige uteliv.

3 kommentarer:

Ragnhild sa...

hæ? igjen te finland?? jadda du får kosa deg noko inni helvete i helsinki! hyvæ loma (god ferie på finsk) Eg står på Torp flyplass og venter på flyet te Glasgow. du får ha det topp!

Anonym sa...

Du får ta på deg Brann drakten o g heie frem Bergens beste gutter!
4-0 til Brann!!

TrUlster sa...

Ingen Brann-drakt her i gården. Kasualt, som det heter. Min kompanjong T har dog et skjerf som han lover å bruke. Med Andresen ombord må uansett seier forventes mot "kontroversielle" Alliansi.