tirsdag, juli 19, 2005

Rimi-vodka

Fikk min förste ekte helikoptertur fra Helsinki til Tallin (fem meter opp og ned på Bömoen som drittunge teller ikke) i 18 bråkete minutter. Men, den estiske hovedstaden innfridde ikke helt forventningene, hansaby til tross. En veritabel turistfelle av en middelalderby. Med de interessante museene stengt både mandag og tirsdag. Men, å kunne kjöpe den lekre Rusky Standarte på den lokale Rimien var jo fett. Pluss synet av finske turister som laster opp med 20 liter öl og 10 liter sprit i egne trillebårer. Ganske sporenstreks retur til Helsinki med katamaranen.

4 kommentarer:

Steffen sa...

Hyggelig å høre at dere har det bra. Har returnert til RegnByen etter to uker i Spania og på Bilferie i det Sentrale Norge med familiebesøk som header. Her er alt ved det gamle, til og med de kjære regndråpene; det eneste jeg savner er stamkafeen og folk som liker å spille seven ages. Når har dere tenkt å komme hjem og rette på situasjonen?

TrUlster sa...

Vi er tilbake mandag om Finnair holder hva de lover, og det er det jo ingen grunn til å tvile på. Det må orges et komplett 7 Ages för sommeren er omme. Er ellers spent på hvordan nye Gara har blitt, er sjelen bevart?

Steffen sa...

Alt, inkludert fussballen er der det pleier å være. Det eneste problemet er at baren er blitt dobbelt så lang uten at det har blitt flere bartendere - noe som skaper problemer hvis du står i kø på "feil" sted.

TrUlster sa...

Tenkte meg det ja. En rasjonalisering av barene, slik at de trenger färre ansatte på jobb. Dermed lengre ölköer...