torsdag, januar 26, 2006

Essential Buenos Aires

Kun i Buenos Aires, en klubb ved navn "Kong Castro". Fantastisk navn, fantastisk logo.

Grublet litt over hva som utgjør den essensielle Buenos Aires-opplevelsen. Subjektivt som faen åpenbart. Men for meg er det taxier. Kveld. På vei til en resturant, bar eller klubb. Susende gjennom opplyste avenyer fulle av liv. Frodige trær hengende over gatene. Tangomusikk på radioen, eller energiske kommentarer fra en pågående fotballkamp. Gooooooooooooooool. Sjåfør som legger ut om fotball eller politikk, før han ved lyskryss glisende sjekker ut passerende damer. Videre. Avkjølende, åpne vinduer. Fremme. Gir fra meg noen slitne pesos-sedler. Chau y gracias!

2 kommentarer:

Shogan sa...

Vet du, jeg er faktisk fristet til å si det samme om Kairo. Taxiene altså, de er en stor bit av det som definerer byen. Men med helt andre adjektiver enn de du brukte.

TrUlster sa...

Hehe, så jeg kan anta det er mer negativt ladet i Kairo? Her i går måtte jeg oversette sjåførens engelsksprålige favorittsanger til spansk, da han skjønte intet av hva som ble sagt! I tillegg jobbet han som salsainstruktør, og insisterte på at jeg måtte starte, siden "salsadamene har de tighteste rumpene".... vittig!