mandag, mars 14, 2005

Party

Festing, mye festing. Proever aa ta fri soendager og mandager for aa samle litt energi. Mesteparten av klubbene er fortsatt stengt grunnet den tragiske brannen i desember. Men de aapner igjen om en uke eller noe naar de har implementert strenge brannsikkerhetstiltak. I mellomtiden er det selvsagt et utall barer som maa besoekes. Har fortsatt sansen for stilsikre Mundo Bizzaro, med sin dunkle, roede belysning og velkledde klientell. Ellers, de alltid upretensioese irske pubene Kilkenny og Shamrock er alltid happening. En saer kveld paa designerpoolbaren Deep Blue her om dagen. H og jeg tar et glass og ett slag biljard, og saa velter det inn 20 nederlandske pensjonister, de fleste allerede godt i gang. Gamlingene setter like godt i gang med boogie saa det staar etter. Og kommer med flere velmente raad om hvor neste slag boer settes. Litt av en gjeng.

Traff igjen en del av folkene fra i fjor paa Clan paa den tradisjonelle takterasse-grillfesten. Blant annet den sardoniske polsk-amerikaneren T, som naa har vaert her i 15 maaneder. Imponerende! Ikke mindre imponerende at han i mellomtiden har klart aa bli sammen med A, kanskje den soeteste damen i Buenos Aires. Skjoenner lett hvorfor han bare ble vaerende.

Ellers har arnabuen E, som er her paa besoek hos kjaeresten N, endelig klart aa finne seg en bolig han kunne kjoepe. Bra location og bra sted, pris ca 300K NOK som i det oppblaaste norske markedet er nada. I tillegg til at det aapenbart er grisefett aa ha en leilighet i Bs As, er det ogsaa en meget god investering sammenlignet med aa kjoepe noe i Norge. Oekonomien gaar bare en vei fremover. I tillegg kostet han paa seg en laseroperasjon for aa fikse naersynthet. 6K vs ca 20K i Norge. Og supert resultat. Selv maa jeg ta en lenge paaventet tur til tannlegen til en broekdel av prisen. Ns venninne er visstnok flink i faget saa da gjelder det bare aa manne seg opp. I mellomtiden er det bare aa drikke mojitos med det vanlige lasset med sukker...

Ingen kommentarer: