mandag, juni 12, 2006

Japansk eskapisme


Hver helg i Harajuku-parken samles japanske tenåringer dresset opp som "Lolita Goths" og som anime-figurer, såkalt "cosplay". Den konvensjonelle sosiologiske forklaringsmodellen ligger på en nødvendig form for exit fra et ellers rigid utdannelsessystem med knallharde krav. Sært og japansk, oh yes.


Noen shurikenkast unna får mer modne menn utløp for sine rockabilly-fantasier i koordinerte dance-moves. Utvilsomt det morsomte jeg har sett i Japan, alene verdt flybilletten. Bilder er ikke nok, disse gutta fortjener live video, og muligens funker de nedenfor fra mobilkam. Uansett, dette var et fantastisk skue! En meget gjennomført gjeng, med mer bryl i luggen enn selv Herr Hollekim konsumerer på et helt år.4 kommentarer:

Shogan sa...

Jeg MÅ dra til Japan!

Anonym sa...

Mein lieber gott !!!!
det er faen meg helt inni innst sinnsykt bra...
Sal

Shogan sa...

Jeg tok meg den friheten å rappe ett bilde til min egen blogg. Ser jo tross alt ut som om sal & jeg må en tur til Japan neste år.

TrUlster sa...

Hehe, visste dette ville falle i smak ja! Svært gjennomført gjeng, vi skulle hatt tilsvarende på Torgallmenningen, regner med du starter opp en lokal avdeling etter å ha vært i trening hos senseiene i Tokyo?