lørdag, februar 26, 2005

Vulkaner og Chiles dummeste dame

Moeter H igjen i Puerto Varas. Drar paa ekskursjon til vulkanen Osorno. Stolheiser og greier, med utsyn over Andesfjellene. Og skitten snoe. Treffer en brasilianer med fetisj for norroen mytologi. Fyren har faktisk bra peiling, mer enn majoriteten av nordmenn vil jeg tro. Kanskje ikke saa rart, gitt at Odin og crew er saa godt som utradert fra pensum i norsk skole.

En hipsterargentiner som driver en nettkafe her anbefaler oss et par bra utesteder. Som sagt saa gjort. Treffer to lokale damer, den ene halvt malaysisk og med utrolig lite geografisk kompetanse. Malaysia, det er jo i Afrika sier hun. Nei, ikke helt. Og Norge og Sverige er jo i Asia. Njaaa.... Fast bestemt paa aa sette oss fast spoer hun om vi vet hvor Uruguay er. Jepp, det er i Soer-Amerika. Aha, sier hun triumferende, nei det er jo i Sentral-Amerika. Vi maatte le en del der ja. Kanskje en motpol til S fra Santiago, som i foelge hun selv var Chiles deiligste og smarteste dame. Ingen over, ingen ved siden.

Havner paa en meget lokal klubb. Spoer om de har noen oel. Ja det har de. Dvs, det har 1 (en) Bud og 1 (en) Cristal. Derimot et lass med pisco, som vanlig. To og en halv pisco senere kommer vi paa at om kun faa timer skal vi paa et heller dyrt luksucruise gjennom Andesfjellene til Argentina. Aiaiai...

Ingen kommentarer: