tirsdag, april 05, 2005

Tartar

Hver mandag er det "lag-noe-nasjonal-mat-dag" i huset. Og paa mandag var det dags for noe norsk. Vi vurderte flybaaren Grandis direkte fra Stranda til Buenos Aires, men det ble for mye pes. Dermed mekket vi (dvs i stor grad H, jeg er en heller ubrukelig chef) heller biff tartar. Ikke spes norsk, men enklere. Men, tross at det H fikk slakteren til aa kverne en toppkvalitets lomo, ble dette for "mandig" for de argentinske gjestene. Raatt kjoett ble for brutalt, selv om en typisk biff stekt jugoso ikke har lange stunden paa grillen. I det minste gikk det ned hos tyskerne og engelskmannen, mens de belgiske jentene vane tro hentet en jumbopack med majones. Som de mikset 50/50 med kjoettfarsen, noe som resulterte i en ufyselig rosa masse. Yuuuuuuuck! Belgia, et land uten historie, men med majones som vidundermiddel. Hadde de enda giddet lage noen gode belgiske vafler.

1 kommentar:

Anonym sa...

eller belgisk sjokolade !!! nam, men fysj for ein ekkel blanding, majones og kjöttfarse. æsj!!